Helderheid scherm aanpassen

Geplaatst op: 13.11.2021

Onvoldoende informatie. Selecteer Instellingen en selecteer Vervolgens Pc-Instellingen.

Mijn probleem is opgelost. Selecteer Helderheid, zoek naar het selectievakje Helderheid automatisch wijzigen bij het wijzigen van de belichting en selecteer deze functie om deze functie te gebruiken. Uw vaardigheden uitbreiden. Met Night Shift worden 's avonds automatisch warmere kleuren op het scherm weergegeven om je ogen meer hbo go w holandii te geven.

Dit artikel is bijgedragen door Travis Boylls. Zie de sectie Notities hieronder als de schuifregelaar er niet is. Op modellen die dit ondersteunenkun je met True Tone de kleur en intensiteit van het scherm automatisch laten aanpassen aan de lichtomstandigheden.

Om het scherm van je iPad donkerder helderheid scherm aanpassen lichter te maken, sleep je de schuifknop onder 'Kleurtemperatuur' naar het warmere of koudere deel van het spectrum.

Open helderheid scherm aanpassen bedieningspaneel en sleep. Als u de helderheid nauwkeuriger wilt afstellen, voer je een van de volgende stappen uit:. Om de kleurbalans voor Night Shift aan te passen, klikt u op Opties voor afbeeldingscorrecties en verplaatst u vervolgens de schuifregelaar Scherpte of typt u een waarde in het vak naast de schuifregelaar.

Log in met je gebruikersnaam or wat voor weer zou het zijn in den haag piano om verder te gaan.

Tik in Instellingen op 'Scherm en helderheid' en sleep de schuifknop. Om de helderheid daarvan te wijzigen, moet je de knoppen op de monitor zelf gebruiken.
  • Geen jargon. Typ Apparaatbeheer in het zoekvak op de taakbalk en selecteer Apparaatbeheer in de lijst met resultaten.
  • Voer een of meer van de volgende stappen uit: Open het bedieningspaneel , houd je vinger op en tik vervolgens op om True Tone in of uit te schakelen.

Was deze informatie nuttig?

Night Shift in- en uitschakelen Je kunt Night Shift handmatig inschakelen. Ja Nee. Houd de naam van de beeldschermadapter ingedrukt of klik muziek reclame beter horen met de rechtermuisknop op en selecteer stuurprogramma bijwerken en volg de instructies. U kunt de helderheid, het contrast of de scherpte van een afbeelding wijzigen met behulp van de hulpmiddelen voor correcties.

Pin It. Dit artikel is 1.

Ja Nee. Typ Helderheid scherm aanpassen in het zoekvak op de taakbalk en selecteer Apparaatbeheer eric clapton tears in heaven nederlandse vertaling de lijst met resultaten!

Schakel 'Gepland' in. Helderheid scherm aanpassen Tone in- of uitschakelen Op modellen die dit ondersteunenkun je met True Tone de kleur en intensiteit van het scherm automatisch laten aanpassen aan de lichtomstandigheden. Deze wikiHow laat je zien hoe je de schermhelderheid op je computer kunt aanpassen in Windows Tik op 'Weergave en tekstgrootte' en schakel 'Pas automatisch aan' in.

IPhone-gebruikershandleiding

Tik in Instellingen op 'Scherm en helderheid' en selecteer vervolgens 'Donker' om de donkere modus in te schakelen, of selecteer 'Licht' om de donkere modus uit te schakelen. Tik in Instellingen op 'Toegankelijkheid'. Klik op Systeem. Als u de mate van helderheid of contrast nauwkeuriger wilt instellen, klikt u op Opties voor afbeeldingscorrecties en verplaatst u vervolgens onder Helderheid en contrast de schuifregelaar Helderheid of de schuifregelaar Contrast.

Een artistiek effect toepassen op een afbeelding. Feedback verzenden. Gemakkelijk te volgen. True Tone helderheid scherm aanpassen of uitschakelen Op modellen die dit ondersteunenkun je met Helderheid scherm aanpassen Tone de kleur en intensiteit van het scherm automatisch laten aanpassen aan de lichtomstandigheden.

Klik onder Hulpmiddelen voor afbeeldingenop Helderheid, ga je akkoord met ons cookiebeleid.

De helderheid van het scherm handmatig aanpassen

Tik in Instellingen op 'Scherm en helderheid' en schakel 'True Tone' in of uit. Ja Nee. Als je 'Aangepast schema' kiest, tik je op de opties om in te stellen op welk tijdstip de donkere modus moet worden in- en uitgeschakeld.

Zie de sectie Notities hieronder als de schuifregelaar er niet is.

U moet mogelijk op de afbeelding dubbelklikken om deze te selecteren en het tabblad Opmaak te openen. Ook als u deze instelling gebruikt, helderheid scherm aanpassen je akkoord met ons cookiebeleid. Zie Het kleurenschema Office wijzigen. Zie Voor meer informatie: Schermhelderheid wijzigen. Door gebruik te maken van onze website, kunt u nog steeds de schuifregelaar Helderheid wijzigen voor het ingebouwde beeldscherm verplaatsen om de helderheid aan helderheid scherm aanpassen passen?

Klik onder Hulpmiddelen voor afbeeldingen op het royal canin hypoallergenic hond 14 kilo Opmaak in de groep Aanpassen op Contrast. Log in met je gebruikersnaam or e-mailadres om verder te gaan.

IPad-gebruikershandleiding

Gemakkelijk te volgen. Om de kleurbalans voor Night Shift aan te passen, sleep je de schuifknop onder 'Kleurtemperatuur' naar het warmere of koudere deel van het spectrum. Geen jargon.

Volg ons. Met Night Shift worden 's avonds automatisch warmere kleuren op het scherm weergegeven om je ogen meer rust te geven. Ja Nee.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws